Geen Horeca In Of Langs Het Plantsoen!

Geen horeca in of langs het plantsoen!

Door Anne-Rose Hermer

Als je in het centrum woont, dan weet je dat je niet hebt gekozen voor een hutje op de hei. Gelukkig is het in de loop van de jaren wel tot beleidsmakers doorgedrongen dat het centrum een woonwijk is, mede dankzij bewonersorganisaties zoals Roffanum.

Read more

2 thoughts on “

Geen Horeca In Of Langs Het Plantsoen!

  1. Jammer dat er zo’n enorm verschil is bij de aanpak van renovatie tussen de Lijnbaanhoven, de Joost Banckertsplaats, met name de echte laagbouw verkeert in een verpauperde status. Verwey Vastgoed heeft in jaren, dan spreek ik over ruim 20 jaar, niets aan alle gebreken gedaan. Voorts worden de panden opgezadeld met alle narigheid van de horeca, dag en nacht wonen wij in herrie en stank( zie de pijpen van 14 meter lang aan onze panden bevestigd, voorts geen dubbele beglazing, onbewoonbaar met alle geluiden van de enorme terrassen en festival herrie. De horeca krijgt overal vergunning voor, laat Rotterdam het voorbeeld van Utrecht volgen, daar is een stop op uitgave van horeca vergunningen bewerkstelligd, de balans is zoek hier , laten we vooral de bevoorrading van de horeca niet vergeten, enorme vrachtwagens staan overal stationair te draaien, anders valt de koeling uit. Afin, hopelijk kan hier extra aandacht voor komen. Dank voor uw aandacht. Met vriendelijke groet.

    1. Geachte mevrouw van Geest,

      Ik heb verschillende bewoners gesproken die het volledig met u eens zijn wat stank en overlast betreft. Ook als het gaat om de hoeveelheid horeca in het centrum. Beleidsmakers willen van de Karel Doormanstraat een horecastraat maken. Er komt dus al het nodige bij. Persoonlijk vind ik dat er niet alleen een stop op de uitgave van horecavergunningen voor het centrum moet komen in verband met de balans, maar net zo goed om ondernemers tegen zichzelf te beschermen. Hoe meer horecazaken, hoe moordender de concurrentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.