AUGUSTUS 2017

Maandagenda augustus 2017

8 augustus
Het bestuur van Roffanum heeft een overleg met de directeur van Multi Vastgoed de heer Arno Ruigrok gehad over de bouw van FORUM Rotterdam. Een nieuwbouw project tussen de Coolsingel, De Binnenwegplein en de Lijnbaan. Om er zeker van te zijn dat de informatie goed verspreid wordt is besloten dat naast de informatie dat verstuurd wordt door Multi Vastgoed deze ook op de website van Roffanum geplaatst zal worden en voor dringende zaken per e-mail verstuurd aan de aangeslotene bij Roffanum. Gesproken is over zo min mogelijk overlast voor bewoners. Klachten kunnen gedeponeerd worden bij Multi Vastgoed of via e-mail aan Roffanum. Het bestuur beschouwt deze samenwerking innoverend en van algemeen belang voor bewoners en Multi Vastgoed.
Op de website van Roffanum kunt u de verspreide brieven, pers en ander informatie lezen over het bouwproject.

9 augustus
Roffanum is gestart met de organisatie van het evenement GUMBO SESSION dat jaarlijks plaatsvindt op het Schouwburgplein door een bezoek aan de ondernemers rondom het plein met de vraag of zij dit jaar ook mee willen doen en op welke wijze.
Het evenement is bedoeld voor alle bewoners van Rotterdam Centrum en wordt door bewoners, Vereniging Verenigd Schouwburgplein waaronder aangesloten ondernemers rondom het plein.

11 augustus
Verder overleg rondom de organisatie van het Schouwburgplein met de communicatie netwerker en de manager van het plein.

14 augustus
Heeft een overleg plaats gevonden met de leden van de focusgroep BLAD (zie website onder focusgroepen) met de directeur van de Gebiedscommissie over
De toekomstige positie van de Gebiedscommissie Rotterdam Centrum en de rol die bewoners zouden kunnen hebben in 2018 teneinde hun positie te verstevigen.

16 augustus
Aanhalen van banden en overleg met bewonersafgevaardigde van de Leuvekwartier. Uitwisseling van locale informatie en overkoepelende samenwerking.

17 augustus
Aanhalen van banden en overleg met bewonersafgevaardigde van de Oude Haven. Uitwisseling van locale informatie en overkoepelende samenwerking.